Dizajn enterijera

Od momenta kada sednete u kabinu bićete oduševljeni komforom i naprednom tehnologijom. Sve je izajnirano u nameri da Vaš radni dan učini manje stresnim i prouktivnijim.

 • Konfor i udobnost

  Ručica birača brzina montirana na prednjoj konzoli

  Nalazi se nadohvat ruke za lakše biranje brzina. Lokacija ručice birača takođe ostavlja neispunjen prostor na podu vozila i daje vozaču i suvozaču više prostora.

   

 • Oprema enterijera

  Praktični prostor za odlaganje

  Ima prostora za sve, enterijer je opremljen praktičnimmkasetama za odlaganje Vaše papirologije i ličnih stvari. Naravno konfor kao kod putničkih automobila naglašen je materijalima visokih kvaliteta.

  Inovativni prostor za odlaganje

  Da bi bili organizovani u svakom momentu, osmislili smo nova rešenja za Vas. Pretinac za rukavice je dizajniran sa šinama koje mogu nositi A4 viseće fascikle. Takođe smo osmislili veoma korisni prednji prostor za odlaganje sa prostorom za A4 blok, plus, preklapajuća površina za rad sa držačima za čaše i dve 12V utičnice - idealno za rad sa papirimamu toku vožnje. Kako bi nešto od kućne udobnosti poneli sa Vama na put dizajnirali smo dva držača za 2-litarske flaše plus mnoštvo drugih domišljatih postora za odlaganje u kabini.

   

 • Instrumenti i kontrole

  Bluetooth®  sa glasovnom kontrolom

  Bluetooth®  sa glasovnom kontrolom spada u opcionu opremu a omogućav Vam da podesite mnogobrojne funkcije bez ometanja vožnje ili skidanja ruku sa upravljača. Tako da možete primati i pozivati sa Vašeg mobilnog telefona, menjati stanice na radio uređaju, ili numere na Cd-u uz pomoć Vašeg glasa.

  Kontrola klime

  Možete putovati konforno bez obzira na vremenske uslove. Kada su visoke temperature cenićete mogućnost hlađenja našeg klimatskog sistema. A u slučaju pada temperatura tu je naš opcioni webasto uređaj.

  Samodopunjavajući ključ

  Još jedno dosetljivo rešenje na Tourneu je vodootporno kućište ključa koji se sam dopunjuje. Dva minuta vožnje daje dovoljno snage za 32 operacije tako da je ključ uvek spreman za akciju.

  Tempomat

  Kontrolisan sa dva prekidača ugrađenim na četvorokrakom, presvučenom kožom, upravljaču tempomat čini dugačke vožnje znatno podnošljivijima.

  Paket za bolju vidljivost

  Ovaj paket iz dodatne opreme uključuje kombinaciju "Quickclear windscreen" sistema, auto-svetla i brisača sa senzorima za kišu, i omogućava dobru vidljivost puta u bilo koje doba dana ili po bilo kakvim vremenskim uslovima.

  Digitalni tahograf

  Tahograf montiran na prednjoj konzoli Vam pomaže da lakše organizujet svakodnevni posao. On beleži vremena vožnje i odmora, brzinu, pređenu kilometražu i greške koje su se desile i čuva informacije narednih 365 dana.


   

 • Tovarni prostor

  Potpuna fleksibilnost

  Transit je jako fleksibilan. Nudi Vm perfektno vozilo za Vaše potrebe, bilo da ste cvćar, aranžer ili prevoznik. Nudimo izbor od 4 različite dužine i 3 krovne visine da bi uslišili Vaše potrebe.

  Izdašnost zadnjeg utovara

  Zadnja vrata se otvaraju od 180 do 256 stepeni na Jumbo modelu i olakšavaju utovar. Možete prevoziti sve i svašta, bilo table 244x122 cm, na leđima ili na kantili do pet Euro paleta (Jumbo model). Modeli sa produženim međuosovinskim odstojanjem su idealni za dugačke tovare kao tepisi ili cevi.

  Povećano iskorišćenje prostora

  Dizajnrali smo tovarni prostor sa maksimum funkcionalnosti. Ustvari rastojanje između koruba točkova je najveće u klasi.

  Praktičan i dostupan

  Da bi zaštitili Vaš tovar i Vaš kombi, dizajnirali smo zaštitni set koji uključuje MDF panele i gumenu podnu prostirku kao i tačk za fiksiranje tovara.

   

Bookmark & Share