Dizajn enterijera

Od momenta kada sednete u kabinu bićete oduševljeni komforom i naprednom tehnologijom. Sve je izajnirano u nameri da Vaš radni dan učini manje stresnim i prouktivnijim.

 • Konfor i udobnost

  Kontrola klime

  Transit Connect je opremljen sistemom koji nesadrži CFC. Sistem ima mogućnost recirkulacije kako bi kreirali konfornu prirodu za rad, i da bi Vas hladilo tokom dugih putovanja. (opciona oprema).

  Quickclear prednje vetrobransko staklo sa grejačima i grejanim mlazevima sa brizgalica

  Da bi Vam omogućili da provedete više vremena u krevetu a manje u čišćenju vetrobranskog stakla tokom zimskih jutara, ugradili smo Quckclear sa grejanim mlazevima iz brizgalica. Odmagljivanje unutrašnjosti i odmrzavanje spoljašnjosti traje svega nekoliko sekundi. U prevodu nema Više grebača leda.

  x

 • Oprema enterijera

  Unutrašnji prostor za odlaganje

  Postoji mnoštvo pristupačnih polica za odlaganje sitnica po celoj kabini. Fioka za odlaganje ispod sedišta i pretinac za zaključavanje sa mogućnošću zaključavanja su idealni za sklanjanje sitnica od znatiželjnih pogleda. Celom dužinom postavljena polica iznad glava, standardna oprema na modelima sa dugim međuosovinskim rastojanjem i opciona oprema na modelima sa kratkim međuosovinskim rastojanjem, omogućava da su dokumenti i mape lako dostupni, dok pretinci u vratima i držači čaša bi trebalo da drže sve ostalo čineći kabinu urednom.

  Podesivo vozačevo sedište

  Možete provesti puno vremena za volanom, tako da je dobro znati da će Vam vreme provedeno za volonom biti udobno. Transit Connect je opremljen sedištem sa naslonom za ruku, podrškom lumbalnog dela kičme i u potpunosti je podesivo. Vrat upravljača je takođe podesiv po dubini i po visini omogućavajući Vam da za tren oka pronađete najpovolojniju poziciju za Vas. Moguće je ugraditi i sedišta sa grejačima za ona hladna zimaska jutra (lokalna tržišta daju detalje).

  Sedište suvozača preklpa se u ravni sa podom

  Domišljato, sedište suvozača koje se preklapa u ravni sa podom vozila omogućava da se veći i predmeti neobičnog oblika mogu prenositi. Ovo znači da su začtićeni od vremenskih neprilika i krađe. Kod modela sa dugim međuosovinskim rastojanjem ovo Vam omogućava da utovarite merdevine, drvenu građu i čak cevi dužine do tri metra.

  x

 • Instrumenti i kontrole

  Bluetooth®  sa glasovnom kontrolom

  Bluetooth®  sa glasovnom kontrolom omogućava Vam da podesite mnogobrojne funkcije bez ometanja vožnje ili skidanja ruku sa upravljača. Tako da možete primati i pozivati sa Vašeg mobilnog telefona, i biti u stalnom kontaktu sa kancelarijom gde god da ste.

 • Tovarni prostor

  Tovarni prostor

  Transit Connect je dizajniran da maksimalno poveća nosivost. Opremljen je dugim, širokim, tovarnim prostorom sa ravnim stranicama. Bilo da nosite robu, radni materijal ili alate daje Vam veliki flekcibilni tovarni prostor. Zadnja vrata koja se širom otvaraju omogućavaju lakši pristup a razmak između rubova zadnjih točkova omogućava utovar dve europalete dok podna prostirka u tovarnom prostoru štiti unutrašnjost od oštećenja. Fabrički ugrađene kuke za osiguravanje tovara Vam omogućavaju osiguranje Vašeg tovara dok ste u pokretu. Postoji čak i opcija ugradnje krovnog poklopca na vozilima sa kratkim međuosovinskim rastojanjem koji se otvara omogućavajući Vam prevoz dugih stvari.

  x

Bookmark & Share