Tehnički detalji

Dizajnirali smo Transit Connect u cilju oponačanja putničkog automobila u mnogim pogledima. Kombinacia impresivne dinamike u vožnji i konfora enterijera osigrava da svakodnevna vožnja bude manje stresna i da manje umara.

 • Bezbednost

  Bezbednost tokom vožnje

  Kako bi Vam omogućili da držite vozilo pod kontrolom u bilo kojoj situaciji na putu, dizajnirali smo kombinaciju opcione opreme da Vam pomogne u bilo kojim uslovima.

 • Enterijer

  Tovarni prostor

  Transit Connect je dizajniran da maksimalno poveća nosivost. Opremljen je dugim, širokim, tovarnim prostorom sa ravnim stranicama. Bilo da nosite robu, radni materijal ili alate daje Vam veliki flekcibilni tovarni prostor. Zadnja vrata koja se širom otvaraju omogućavaju lakši pristup a razmak između rubova zadnjih točkova omogućava utovar dve europalete dok podna prostirka u tovarnom prostoru štiti unutrašnjost od oštećenja. Fabrički ugrađene kuke za osiguravanje tovara Vam omogućavaju osiguranje Vašeg tovara dok ste u pokretu. Postoji čak i opcija ugradnje krovnog poklopca na vozilima sa kratkim međuosovinskim rastojanjem koji se otvara omogućavajući Vam prevoz dugih stvari.

  Sedište suvozača preklpa se u ravni sa podom

  Domišljato, sedište suvozača koje se preklapa u ravni sa podom vozila omogućava da se veći i predmeti neobičnog oblika mogu prenositi. Ovo znači da su začtićeni od vremenskih neprilika i krađe. Kod modela sa dugim međuosovinskim rastojanjem ovo Vam omogućava da utovarite merdevine, drvenu građu i čak cevi dužine do tri metra.

 • Spoljašnjost

  Bočna vrata za utovar

  Da bi Vam omogućili pristup svakom ćošku tovarnog prostora, i da bi izbegli oštećenje vozila ili onih okolo kada istovarate u skučenom prostoru, Transit Connect je opremljen sa bočnim klizećim vratima na jednoj ili obe strane.

Bookmark & Share