Spoljni izgled

Velika, trapezoidna prednja rešetka, moćne linije, naglašeni lukovi točkova i robustan izgled zajedno daju Fiesti atletski izgled koji hvata energiju u pokretu. Primetićete da Vas dizajn ovog automobila podseća na sve što je trenutno u modi.

 • Izgled

  Fordov kinetički dizajn

  Ono što je osnova Ford Kinetičkog dizajna jeste "hvatanje energije u pokretu". Fiesta oživljava ovaj koncept sa svojim moćnim profilom, nalik na kupe. Karakterističan "rastući" klinasti oblik se izdiže od atletskih bočnih "ramena" i izražajnih točkova, sve do dinamički oblikovanog zadnjeg dela. Svaka oblikovana linija i pedantno dizajnirani dodaci zajedno, stvaraju utisak kao da ovaj automobil nikada ne miruje.

  Prednja maska (rešetka)

  Velika, trapezoidna rešetka hladnjaka sa detaljima od hroma deluje veoma smelo. Njen oblik često porede sa nosom i ustima ajkule i to joj daje dozu sportske agresivnosti. Ipak, ono što malo ublažava takav utisak su posebno oblikovana prednja svetla koja čine da ovaj automobil ima prepoznatljivu "facu".

  Halogeni farovi

  Fiestini unazad potisnuti farovi nisu dizajnirani samo da bi odlično izgledali, već i da noćnu vožnju čine sigurnijom, bacajući snopove jačeg i prdornijeg svetla. Ovi farovi visokog intenziteta ugrađeni su kao standardni na sve verzije.

  Retrovizori u boji karoserije i ugrađeni pokazivači pravca

  Neki detalji na vozilu mogu izazvati zadivljujuće efekte kada su u kontrasnim tonovima, a druge stvari, opet djeluju savršeno, kada se boje stope. Retrovizori u boji karoserije sa ugrađenim pokazivačima pravca pridodaju realan osećaj sofisticiranosti vozila. Dolaze i u opciji elektro-sklopivih i sklapaju se prema vratima, kako bi se izbegla eventualna oštećenja kada ste parkirani.

  Lagano dosipanje goriva

  Ovo je jedna vrlo pametna funkcija. Sistem bez poklopca na rezervoaru znači da više nikada ne morate da dodirujete poklopac, a takođe znači i da ćete izbeći od prosipanja gorivo po rukama ili po odeći. I, što je najvažnije, ne može Vam se desiti da natočite benzin umesto dizela, ili obrnuto, jer ovaj nagrađivani sistem prihvata samo "pištolj" za utakanje kompatibilan Vašem automobilu.

   

 • Točkovi

  Točkovi

  Imamo širok spektar stilskih i karakterističnih naplataka od legura lakih metala, pa možete odabrati željeni, kako biste personalizovali Vašu Fiestu.


  15" naplaci od lakih legura sa petostrukim duplim kracima (paocima)

  16" naplaci od lakih legura sa petostrukim duplim kracima (paocima) su standard na Zetec-S

  15" naplaci od lakih lugura sa 16 krakova (paoka)

  15" naplaci od lakih lugura sa 6 4-kraka su standardna oprema na Titanium verziji

  16” naplaci sa 7 Y-kracima su opcionalni

  17” naplaci od lakih lugura sa 7 5-kraka su opcionalno na Zetec-S


   

   

Bookmark & Share