Unutrašnji dizajn

Izgled odista prostrane unutrašnjosti je bio inspirisan savremenom elektronikom i modernom mondenskom robom. Rezulat je okruženje u kojem se osećate kompletno sveže, sa prefinjenošću bez premca. Ekrani, prekidači i kontrolna dugmad su intuitivno oblikovni i rasporeženi, lagani za korišćenje, dok topla ambijentalna rasveta i veliki izbor pažljivo dizajniranih boja i materijala kreiraju primamljivu, udobnu kabinu.

Multifunkcionalni displej (HMI - Human Machine Interface )

Centralna konzola je veoma napredna, multifunkcionalna jedinica, čiji su savremeni izgled i inovativna tehnologija jednaki kao kod mobilnih telefna poslednje generacije. Ovaj napredni komandni centar pomaže Vam da držite pod kontrolom većinu sistema u vozilu, sa svim funkcijama koje se prikazuju na high-tech ekranu, koji je ugrađen odmah ispred vozačevog vidnog polja. I, ako ne želite da skidate pogled sa puta, mnoge funkcije možete kontrolisati preko intuitivnih komandi na upravljaču.

Povezivanje Modula

Povezivanju modula sada možete pristupiti na centralnoj konzoli. Bilo da koristite ulaz za USB za Vaš MP3, ili AUX priključak i Y kabel za Vaš iPOD, jednostavno možete izlistati svoju omiljenu muzičku listu. Sa kontrolama na volanu možete upravljati funkcijama prikazanim na ekranu koji je postavljen u centralnoj konzoli.

Automatski dvozonski klima sistem (EATC - Electronic Automatic Temperature Control)

Ovaj opcionalni dodatak omogućava Vam da temperatura u automobilu ostane baš kako Vama odgovara, bez obzira na spoljne uslove. Izaberite parametre koje su savršeni za Vas i Fiesta će ih održavati, zahvaljujući naprednom klima uređaju.

 

Bookmark & Share