Izgled karoserije i kapaciteti

 • Sedišta

  Sportska prednja sedišta

  Kada je reč o vožnji, udobnost je ključna. Kugina sportska sedišta su presvučena  stilskim materijalima i imaju šavove u živopisnim, kontrasnim tonovima.

  Povišeni položaj vozača

  Uživajte u jasnom pogledu na teren, u apsolutnom komforu Vašeg podignutog, ugodno oblikovanog sedišta.

  Podesivo sedenje

  Bez obzira na spoljne uslove, možete da uživate u savršenom komforu s opcionalnim grejanim prednjim sedištima. A imajući u vidu da je Kuga automobil koji ne poznaje težak rad pri vožnji, možete poručiti i električno podesiva sedišta.

   

 • Smeštajni prostor

  Ravni pod prtljažnika

  Bilo da volite ekstremne sportove ili lagana porodična lutanja,  Kuga će preduzeti sve što je potrebno za njeno napredovanje. Drugi red sedišta ima 60:40 podelu i može se preklopiti kako bi skladišni prostor ispod sedišta bio veći. Tu je i dodatni prostor u podu prtljažnika.

  U modu dva sedišta tu je velikodušnih 1.405 litara zapremine teretnog prostora, a u modu pet sedišta zatvoreni prtljažnik može da primiti prtljag volumena do 410 litara, kada se ukloni deo sa poda prtljažnika. Bez praga koji smeta, utovarivanje i istovarivanje teških predmeta je jednostavno, a s obzirom na to da je pod ravan sve do zadnjhih vrata, ne postoji ništa što bi smetalo kada vučete Vaše stvari po prtljažniku. 

  Moderna centralna konzola

  Centralna konzola posebnog stila sadrži koristan prostor za odlaganje i kućište je za inovativnu tehničku opremu, kao što su: 'Ford Power' start dugme, dostupno kao standard. Potezni naslon za ruke je opremljen korisnom pregradom.

   

Bookmark & Share