Ford Kuga razbija sve predrasude za samo 21.150 evra

 

Ako ste uvek bojili unutrašnje linije kao dete, ovo verovatno nije auto za Vas. Svaki aspekt Kuga dizajna je preispitan i stvara zadivljujuće vozilo koje odbija sve predrasude o tome kako bi SUV trebalo da izgleda i kako treba da se ponaša na drumu. Istovremeno, svojim inteligentnim pogonom na sva četiri točka (AWD) dozvoljava Vam da pobegnete i na off-road terene, znajući da ćete biti u mogućnosti da ih savladate ishodom - bez napora. Hrabri, savremen spoljni izgled je usklađen sa unutrašnjošću koja je sofisticirana, prostrana i opremljena sa svim tehničkim inovacijama koje Vam mogu zatrebati
Budući da je ovo pregled Ford Kuge, neke navedene karakteristike mogu da budu standard na svim verzijama, dok druge mogu da budu dodatna oprema ili dostupne samo na nekim. Molimo, pogledajte potpune osobine i specifikacije za određene detalje ili kontaktirajte svog Ford dilera.

 • Ključne osobine

  FordPower  Dugme za pokretanje rada motora

  Upalite automobil jednostavnim pritiskom kvačila i pritiskom na dugme.

  Styling

  Napredni Ford kinetički dizajn redefinira kako bi SUV trebalo da izgleda.

  Inteligentni pogon na sva četiri točka (AWD)

  Optimalna snaga za svaki točak, bez obzira na površinu i bez obzira na uslove.

  FordKey sistem za otvaranje vrata bez ključa

  Nema više traženja u naokolo ključeva za otvaranje vrata.

  Zadnja parking kamera

  Pogledajte što je iza automobila kako bi izbegli neugodne prepreke i skupe popravke.

  Rezervoar bez poklopca

  Čini točenje pogrešne vrste goriva nemogućim i eliminiše zaprljanja od doticaja sa prljavim poklopcima rezervoara za gorivo.

  Deljiva zadnja vrata

  Izaberite način koji Vam najviše odgovara da priđete kabini.

  5 zvezdica na Euro NCAP testu

  Otići bilo gde, ali još važnije - otići bilo gde u potpunoj sigurnosti.

 • Dizajn

  Karakteristike dizajna

  Kuga ima mnoštvo dizajnerskih ukrasa koji je odvajaju od drugih automobila. Njen sportski prednji deo uključuje trapezoidnu prednju rešetku, opcionalne bi-xenon farove nalik na dragulje i hromirane otvore za ventilaciju na prednjem delu ploče. Gledajući sa boka, ispupupčeni blatobrani naglašavaju atletske linije, koje se unapređene dvostrukim izduvnim granama od hroma.

  Panorama krov

  Naš dodatni panorama krov daje priliv prirodnog svetla i ovaj svetliji, prozračniji osećaj čini ionako prostranu kabinu još većom. Njegov solarno-reflektirajući premaz smanjuje uticaj sunčeve toplote, a tu je i integralna zavesa koja može da se navuče da Vas štiti od sunčevih zraka. Na taj način Vaši putnici se mogu zavaliti u ovoj savršeno kontrolisanoj i ugodnoj okolini i uživati u prizorima i u posmatranju neba.

 • Okolina

  Najbolja emisija CO2 u klasi

  Kugin inteligentni pogon na sva četiri točka (All-Wheel-Drive - AWD) pomaže u postizanju izvanredne ekonomičnosti u potrošnji goriva od 6,4 litara na100 km. Da ne spominjemo emisiju CO2 od 169 g/km, vodeću u klasi AWD modela. A ako odaberete verziju sa pogonom na prednje točkove (front-wheel-drive), emisija CO2  je 165 g/km.

  TÜV alergijski i britanski sertifikati

  Ako Vi ili neko iz Vaše porodice patite od alergija, biće Vam olakšanje da znate da su svi materijali u Kugi odabrani tako da obezbede minimalan rizik po zdravlje, jer su prošli rigorozna testiranja u nemačkom TUV-u, uglednoj međunarodnoj instituciji za testiranja. Kuga  je takođe dobila i "Pečat odobrenja" Britanske alergijske fondacije za svoja antialergijska svojstva.

  Predanost budućnosti

  Mi stalno nastojimo da pronađemo načine za smanjenje naših uticaja na okolinu. Srećom, 95% svih Ford vozila i njihovi sastavni delovi se mogu ponovno koristiti u drugim vozilima ili u drugim procesima. Recimo, izolacija buke je napravljena od korišćenih tesas farmerki i presvlaka

   

Bookmark & Share