Unutrašnji dizajn

Unutrašnjost Kuge je studiozno osmišljena i dizajnirana prema spolajšnjem izgledu.. Pronaćićete bogatstvo mogućnosti u savremenoj kabini koja čini Vaše putovanje uistinu ugodnim.

 • Udobnost i praktičnost

  Moderna centralna konzola

  Centralna konzola posebnog stila sadrži koristan prostor za odlaganje i kućište je za inovativnu tehničku opremu, kao što su: 'Ford Power' start dugme, dostupno kao standard. Potezni naslon za ruke je opremljen korisnom pregradom.

  Automatsko zatamnjenje retrovizora

  Otkriva bilo koji od odsjaja svetala automobila iza Vas i automatski smanjuje jačinu svetlosti. To sprečava da budete ometeni ili zaslepljeni od automobila iza Vas, što čini noćnu vožnju lakšom i sigurnijom.

  FordPower dugme za start motora

  Paljenje Kuge je jednostavano. Sigurnosno kodirani senzori automatski pripremaju motor kada otkriju jedinstveni kod ključa. Jednostavno pritisnite kvačilo i pritisnite 'FordPower' dugme za pokretanje Vašeg automobila. Pošto ključ ima sigurnosni kod niko drugi ne može da startuje Vaše vozilo - čak i u neverovatnom slučaju da se "probije" pored alarma i brava.

  TÜV alergijski i britanski certifikati

  Ako Vi ili neko iz Vaše porodice patite od alergija, biće Vam olakšanje da znate da su svi materijali u Kugi odabrani tako da obezbede minimalan rizik po zdravlje, jer su prošli rigorozna testiranja u nemačkom TUV-u, uglednoj međunarodnoj instituciji za testiranja. Kuga  je takođe dobila i "Pečat odobrenja" Britanske alergijske fondacije za svoja antialergijska svojstva.

  Bluetooth ® s glasovnom kontrolom

  Koristeći glasovno upravljanu Bluetooth tehnologiju, slobodno možete slati  i primati pozive, mijenjati radio stanice, pesme na CD-u, upravljati DVD navigacijskim sistemom i podešavati temperaturu - upravo pomoću glasovnih naredbi.

  Vetrobransko staklo za blokiranje solarne energije

  Ovo staklo je specijalno napravljeno kako bi blokiralo nivo toplote i to za pet puta više od standardnih zatamnjenih stakala.To znači da ćete manje morati da koristite klimu, kako biste rashladili unutrašnjost na prijatnu temperaturu.

  Vetorbransko staklo sa grijanjem koje se brzo čisti

  Koristeći gotovo neprimetne grejače, ovaj opcionalni vetrobran brzo se čisti od snega, leda ili izmaglice - na pritisak dugmeta. Sve što treba da napravite dok se staklo čisti jeste da uživate u toploti i udobnosti na svom prednjem sedištu.[Lokalna tržišta specificiraju]

  MP3 i USB priključak

  Kao deo opcionalnog komunikacijskog paketa, možete uključiti USB uređaj ili MP3 plejer i videti kako se Vaše omiljene pesme pojavljuju na ekranu instrument table. Za kontrolu Vaše muzike koristite kontrole na upravljaču ili izdajte glasovnu naredbu putem Bluetooth ® tehnologije..

  Klima uređaj sa dvozonskom automatskom kontrolom temperature (DEATC)

  Šta ako Vi osećate hladnoću, a Vaši putnici ne? Opcionalni  DEATC znači da možete da postavite razliku u temperaturi do 3°C između Vas i suvozača, sa povećanjima do 0,5°C. I putnici pozadi imaju svoju prilagodljivu ventilaciju, kako bi im bilo sasvim ugodno. [Lokalna tržišta izmenjuju.]

  Zadnja kamera (dodatna oprema - zahteva Satnav sistem)

  Ponekad pri parkiranju, prepreke, kao što su trotoari i niski zidovi, mogu se prevideti i to Vas može skupo da košta. Zato ekran na centralnoj konzoli prikazuje pogled sa zadnjeg dela vozila i olakšava Vam parkiranje.

  Sportska instrument tabla

  U skladu sa Kuginim hrabrim i energičnim dizajnom, instrumenti su oblikovani sportski i savršeno su pozicionirani tako da su jednostavniji za korišćenje. Toplo crveno svetlo dodato je u tablu, što prekidače čini vidljivijim noću, a ugodno je i za Vaše oči.

  Pretvarač struje

  Bez obzira koliko Vas daleko put odvede, Kuga će Vas držati u kontaktu sa Vašim poslom ili prijateljima.Centralna konzola dolazi opremljena sa opcionalnim pretvaračem struje, tako da  možete priključiti Vaš laptop ili bilo koji uređaj za komunikaciju i zabavu koji imaju pin utikač. [lokalna tržišta specificiraju]

  * Bluetooth ® znak i logotipi su vlasništvo su Bluetooth SIG, Inc i svaka upotreba tih znakova od strane Ford Motor Company Limited i njegovih povezanih društava je pod licencom. Ostali zaštitni znakovi i imena su pod ingerencijom njihovih vlasnika.

 • Sedišta

  Sportska prednja sedišta

  Kada je reč o vožnji, udobnost je ključna. Kugina sportska sedišta su presvučena  stilskim materijalima i imaju šavove u živopisnim, kontrasnim tonovima.

  Povišeni položaj vozača

  Uživajte u jasnom pogledu na teren, u apsolutnom komforu Vašeg podignutog, ugodno oblikovanog sedišta

  Podesivo sedenje

  Bez obzira na spoljne uslove, možete da uživate u savršenom komforu s opcionalnim grejanim prednjim sedištima. A imajući u vidu da je Kuga automobil koji ne poznaje težak rad pri vožnji, možete poručiti i električno podesiva sedišta.

   

 • Unutrašnje uređenje

  Kožne presvlake

  Na raspolaganju su Vam razne boje i elegantne tkanine, uključujući i punu kožnu opciju [lokalna tržištia specificiraju modele].Tkanine mekane na dodir upotpunjuju ukrasni dizajn i dodatke unutar kabine. Svaki šav, svaki rez na tkanini i koži u Kugi je studiozno izrađen.

  Moderna centralna konzola

  Centralna konzola posebnog stila sadrži koristan prostor za odlaganje i kućište je za inovativnu tehničku opremu, kao što su: 'Ford Power' start dugme, dostupno kao standard. Potezni naslon za ruke je opremljen korisnom pregradom.

  Aluminijumom presvučene kvake na vratima

  Brz pogled po unutrašnjosti biće dovoljan da Vas uveri u visoko kvalitetnu izradu detalja, kao što su aluminijumom presvučene kvake na vratima Kuge.

   

 • Instrumenti i kontrole

  Navigacija

  Dva navigacijska sistema dostupna su sa Kugom: CD sistem sa ekranom  u boji od 5 inča i DVD navigacijski sistem sa tzv. touch-screen ekranom u boji od 7 inča.

  CD-bazirani sistem ima 5-oinčni ekran u boji s mapom i detaljna, skretanje po skretanje uputstva do Vašeg odredišta. CD sistem takođe uključuje AUX priključak za MP3 plejer, prorez za SD memorijsku karticu za preuzimanje dodatnih mapa i MP3 povezivanje, daljinsku audio kontrolu i šest zvučnika.

  Izaberite opciju DVD-i imaćete 7-inčni, tzv. touch-screen ekran i lagan za praćenje prikaz, sa govornim uputstvima. Sistem takođe uključuje CD/MP3 audio sistem, kontrolu klime, AUX priključak za MP3 plejer i osam premium zvučnika.

  Automatsko zatamnjivanje unutrašnjeg retrovizora

  Ova funkcija automatski detektuje odraze svetala vozila iza Vas i redukuje jačinu odsjaja.Sprečava zaslepljenost i čini noćnu vožnju lakšom i prijatnijom.

  Tempomat

  Ovaj sistem za automatsku kontrolu brzine omogućava postavljanje i održavanje konstantne brzine za opušteniju vožnju. [standard na XX - lokalna tržišta specificiraju]

  Crveno svetlo na instrument tabli

  Toplo crveno svetlo dodato je u instrument tablu, kako bi prekidači bili vidljiviji noću, a svetlo je prijatno i za Vaše oči.

   

 • Smeštajni prostor

   

  Ravni pod prtljažnika

  Bilo da volite ekstremne sportove ili lagana porodična lutanja,  Kuga će preduzeti sve što je potrebno za njeno napredovanje. Drugi red sedišta ima 60:40 podelu i može se preklopiti kako bi skladišni prostor ispod sedišta bio veći. Tu je i dodatni prostor u podu prtljažnika.

  U modu dva sedišta tu je velikodušnih 1.405 litara zapremine teretnog prostora, a u modu pet sedišta zatvoreni prtljažnik može da primiti prtljag volumena do 410 litara, kada se ukloni deo sa poda prtljažnika. Bez praga koji smeta, utovarivanje i istovarivanje teških predmeta je jednostavno, a s obzirom na to da je pod ravan sve do zadnjhih vrata, ne postoji ništa što bi smetalo kada vučete Vaše stvari po prtljažniku.

  Moderna centralna konzola

  Centralna konzola posebnog stila sadrži koristan prostor za odlaganje i kućište je za inovativnu tehničku opremu, kao što su: 'Ford Power' start dugme, dostupno kao standard. Potezni naslon za ruke je opremljen korisnom pregradom.

   

Bookmark & Share