Akcije

 • NAJBOLJE OD ZIME

  Uzmite najbolje od zime.

  U periodu od 02.10. do 31.12.2017. pozivamo Vas da u mreži ovlašćenih Ford servisa u Srbiji iskoristite specijalne ponude i spremite svoj Ford za zimu.


  fordBesplatna provera akumulatora.

  Za bezbrižne jutarnje početke: sada je pravo vreme da proverite stanje akumulatora u Vašem Ford automobilu. Potpuno besplatno obavite proveru akumulatora i, ako je potrebno, zamenite ga novim Ford akumulatorom uz jesenji popust u iznosu od 15% na cenu dela.

  A da bi bili sigurni da će Vas Ford raditi bez problema tokom cele zime, nudimo Vam i besplatnu uslugu provere rashladne tečnosti.

  fordMetlice brisača na popustu.

  Ford i Ford Motorcraft metlice brisača neumorno rade kako bi pogled iz Vašeg Forda bio čist i jasan u svim vremenskim uslovima. S vremena na vreme potrebno ih je zameniti zato što ozon, zagađenje vazduha, ulja, sunčeva svetlost i prljavština smanjuju njihovu efikasnost.

  Originalne metlice su specijalno napravljene za Vaš Ford i poseduju indikator istrošenosti koji pokazuje kada je vreme za zamenu.
  Da biste spremno dočekali kišovite jesenje dane, spremili smo akcijski popust od 15% na kupovinu originalnih Ford i Ford Motorcraft metlica brisača.

  fordPopust na grejače goriva i svećice

  Popust na grejače goriva i svećice. Za siguran start i miran rad motora Vašeg Forda zamenite grejače i svećice uz popust od 15% na cenu dela.

  Da biste saznali više detalja i zakazali termin nazovite najbliži ovlašćeni Ford servis .

 • 4+ ZAMENA SVIH KAIŠEVA

  Važan deo svakog motora.

  Kao i kod bilo kog drugog dela vozila, tokom vremena dolazi do habanja i trošenja pogonskih kaiševa i pumpe za rashladnu tečnost. A ukoliko ovi delovi ne funkcionišu ispravno, može doći do ozbiljnih oštećenja motora.

  Zbog toga zamenu klinastog i zupčastog kaiša treba da obavite u redovnim intervalima. Istovremeno, Vaš ovlašćeni Ford servis će izvršiti kontrolu pumpe za rashladnu tečnost i zameniti je ukoliko je potrebno. Na ovaj način smanjujete rizik od oštećenja motora i ponovljenih popravki. Time ste ne samo sigurni na putu, nego i štedite novac.


  fordZamena svih kaiševa

  Za vlasnike Fordova starijih od četiri godine smo u periodu 02.10. do 31.12.2017. spremili specijalni popust od 15% na cene rezervnih delova i snižene cene usluga za zamenu originalnih klinastih i zupčastih kaiševa i setova pumpi za rashladnu tečnost .Za vlasnike Fordova starijih od četiri godine smo u periodu 02.10. do 31.12.2017. spremili specijalni popust od 15% na cene rezervnih delova i snižene cene usluga za zamenu originalnih klinastih i zupčastih kaiševa i setova pumpi za rashladnu tečnost.  Da biste saznali više detalja i zakazali termin nazovite najbliži ovlašćeni Ford servis

 • Ford Servis 4+

  To je cena koju želim!

  Kada se radi o održavanju vozila, svaki vlasnik želi da zna unapred koliko će to da košta.

  Da bi ove usluge za vlasnika učinio što povoljnijim, Grand Motors u svojoj i mreži ovlašćenih servisa nudi specijalne cene redovnog održavanja svih modela Ford automobila starijih od četiri godine.
  To znači da ćete za platiti unapred određen, precizno naveden iznos za redovan servis svog vozila.

  Kako bi izašli u susret potrebama vlasnika starijih vozila, u ponudi su dve mogućnosti:

  1. Zamena motornog ulja i filtera za ulje, originalnim motornim uljem i filterom Ford, po ceni već od 3.690,00 din (sa PDV-om)
  2. Zamena motornog ulja i svih filtera, originalnim motornim uljem i filterima Ford po ceni već od 9.950,00 din (sa PDV-om)


  fordCene 4+ servisa

  Uljni servis obuhvata zamenu filtera ulja i Ford motornog ulja.
  Redovan servis obuhvata zamenu filtera ulja, filtera goriva (ukoliko postoji na vozilu), filtera vazduha, filtera klima uređaja i Ford motornog ulja kao i godisnju uslugu Pomoći na putu.

  Uljni servis obuhvata zamenu filtera ulja i Ford motornog ulja.

  Redovan servis obuhvata zamenu filtera ulja, filtera goriva (ukoliko postoji na vozilu), filtera vazduha, filtera klima uređaja i Ford motornog ulja kao i godisnju uslugu Pomoći na putu.
  Preporučujemo da Vaš Ford automobil održavate u ovlašćenim Ford servisima, jer jedino tako možete biti sigurni u kvalitet, stručnost i pouzdanost servisnih usluga. Savetujemo upotrebu originalnih rezervnih delova i motornog ulja fabrički propisanog kvaliteta jer to garantuje da će Vaše vozilo dugo ostati u najboljoj formi. A pošto niko ne poznaje Vaš automobil tako kao što ga mi poznajemo, budite sigurni da ćete dobiti najbolju moguću uslugu.

  Da biste saznali Više detalja i zakazali servis nazovite najbliži ovlašćeni Ford servis.

 • ZIMSKI SETOVI TOČKOVA

  Za pravi doživljaj zime.

  Originalni Ford zimski kompleti točkova na akciji

  Mi u Fordu bezbednost uvek stavljamo na prvo mesto, naročito zimi. Zbog toga se sledeće karakteristike testiraju u odnosu na upravljivost na suvom i mokrom kolovozu i ponašanje u vožnji na snegu:

  - Ponašanje pri kočenju
  - Prijanjanje pneumatika
  - Stabilnost u krivinama
  - Stabilnost i preciznost pri upravljanju
  - Balans između prednje i zadnje osovine
  - Udobnost
  - Buka u vozilu (od pneumatika)

  fordZimski setovi točkova

  Ford zimski kompleti točkova su uvek sastavljeni od originalnih Ford delova i pneumatika renomiranih proizvođača, čime se garantuje kvalitet.

  Obuhvataju: četiri zimska pneumatika, četiri čelična naplatka, set ventila sa senzorima pritiska, set poklopaca točkova („radkapni") i matice.

  Za vozila koja fabrički imaju čelične naplatke, nudi se paket koji sadrži četiri zimska pneumatika, četiri čelična naplatka i set ventila sa senzorima pritiska.

  A za skladištenje Vaših točkova i pneumatika van sezone, u odabranim centrima u ponudi je i Hotel za gume.

  Kupovina kompleta i naš Hotel za gume dodnose višestruke koristi:

  - Sastavljeni su prema Vašim potrebama i željama
  - Upotrebljeni su originalni delovi, čime se garantuje kvalitet
  - Upotrebljeni su delovi predviđeni za Vaš Ford
  - Ostvarujte značajne uštede pri kupovini
  - Pojednostavljena je buduća montaža na vozilo
  - Izbegavaju se oštećenja aluminijumskih naplataka u snežnim uslovima
  - Naš Hotel za gume čuva prostor u Vašem domu
  - Štedite vreme i napor pri sezonskoj promeni toćkova/pneumatika


 • FORD MOTORCRAFT

  Vašem Fordu je potrebno malo ljubavi.

  U susret potrebama brojnih vlasnika Fordovih automobila starosti pet i više godina nudimo jedinstvenu servisnu opciju, sa kojom se na redovnom održavanju može uštedeti 1.000 dinara.

  Motorcraft servisna kampanja se odnosi na Fordova putnička vozila starosti pet i više godina, bez obzira da li ih pokreću benzinski ili dizel motori*. Za vlasnike takvih automobila smo pripremili posebnu fiksnu cenu, osetno nižu od redovne.

  Za 9.999 dinara sa PDV-om naše stručno osoblje će obaviti zamenu motornog ulja, zamenu filtera ulja, filtera vazduha (ili filtera klime u zavisnosti od Vaših potreba) i obaviti detaljnu proveru tehničkog stanja vozila u 20 tačaka.

  Uz to, nudimo Vam još jednu mogućnost za uštedu: svako ko od 24. marta do 1. maja preuzme aplikaciju MyFord (linkovati ka http://fordsrbija.rs/) automatski dobija elektronski vaučer s popustom od 1.000 dinara.**

  Vaučeri, s kojima pomenuta servisna usluga košta 8.999 dinara, mogu se iskoristiti do kraja 2017. godine u svim Fordovim servisima u mreži Grand Motorsa (u Beogradu, Subotici, Novom Sadu i Nišu), kao i kod ovlašćenih partnera u Čačku, Kragujevcu, Šapcu i Jagodini.

  * ST,RS i modeli za motorima 2.5 / 3.0L Duratec V6, 2.8 l V6 24V, 2.5 l Duratec I5 nisu uključeni u ovu ponudu.
  ** Popusti se ne sabiraju.

Bookmark & Share