Akcije

 • Ford Servis 4+

  Ford servis 4+

  To je cena koju želim!

  Kada se radi o održavanju vozila, svaki vlasnik želi da zna unapred koliko će to da košta.

  Da bi pomogao svojim klijentima, Grand Motors kroz mrežu ovlašćenih servisa nudi specijalne, fiksne cene redovnog održavanja svih modela starijih od četiri godine.

  Ovo znači da ćete platiti tačno određen iznos za redovan servis svog vozila.

  Kako bi izašli u susret potrebama vlasnika starijih vozila, u ponudi su dve mogućnosti:

  1. Zamena motornog ulja i filtera za ulje, originalnim motornim uljem i filterom Ford po ceni od 3.499,00
  2. Zamena motornog ulja i svih filtera, originalnim motornim uljem i filterima Ford po ceni od 8.519,00


  ford


  Upotreba originalnih delova i motornog ulja garantuje da će Vaše vozilo ostati u najboljoj formi. A pošto niko ne poznaje Vaš automobil tako kao što ga mi poznajemo, budite sigurni da ćete dobiti najbolju moguću uslugu.

  Da biste saznali Više detalja i zakazali servis nazovite najbliži ovlašćeni Ford servis.

 • Ford Motorcraft

  Proleće je stiglo i Vašem Fordu je potrebno malo ljubavi

  U susret potrebama brojnih vlasnika Fordovih automobila starosti pet i više godina nudimo jedinstvenu servisnu opciju, sa kojom se na redovnom održavanju može uštedeti 1.000 dinara.

  Motorcraft servisna kampanja se odnosi na Fordova putnička vozila starosti pet i više godina, bez obzira da li ih pokreću benzinski ili dizel motori*. Za vlasnike takvih automobila smo pripremili posebnu fiksnu cenu, osetno nižu od redovne.

  Za 9.999 dinara sa PDV-om naše stručno osoblje će obaviti zamenu motornog ulja, zamenu filtera ulja, filtera vazduha (ili filtera klime u zavisnosti od Vaših potreba) i obaviti detaljnu proveru tehničkog stanja vozila u 20 tačaka.

  A ukoliko posetite naš štand na 53. međunarodnom auto salonu u Beogradu od 24. marta do 2. aprila, nudimo Vam mogućnost da na ovom servisnom održavanju uštedite 1.000 dinara. Naime, svako ko tokom trajanja salona poseti postprodajni deo Fordovog štanda, može da dobije vaučer za popust na ovu uslugu u iznosu od 1.000 dinara.

  Uz to, nudimo Vam još jednu mogućnost za uštedu: svako ko od 24. marta do 1. maja preuzme aplikaciju MyFord automatski dobija elektronski vaučer s popustom od 1.000 dinara.**

  Vaučeri, s kojima pomenuta servisna usluga košta 8.999 dinara, mogu se iskoristiti do kraja 2017. godine u svim Fordovim servisima u mreži Grand Motorsa (u Beogradu, Subotici, Novom Sadu i Nišu), kao i kod ovlašćenih partnera u Čačku, Kragujevcu, Šapcu i Jagodini.

  * ST,RS i modeli za motorima 2.5 / 3.0L Duratec V6, 2.8 l V6 24V, 2.5 l Duratec I5 nisu uključeni u ovu ponudu.
  ** Popusti se ne sabiraju.

Bookmark & Share