Pogled iz svakog ugla
FORD ECOSPORT
Samopouzdanje u vožnji? Ugrađeno je
FORD ECOSPORT
Život napolju
FORD ECOSPORT ACTIVE
Zacrtajte nove staze
Ford ECOSPORT
FORD ECOSPORT
Dizajniran za urbanu džunglu. Napravljen da pobegne od toga.

Ford EcoSport dolazi sa višestruko nagrađivanim 1.0L Ford EcoBoost benzinskim motorom.

Gde će te to odvesti?
Tehnologija koja čini vožnju užitkom
Iskustvo vožnje uz niz naprednih tehnologija za pomoć vozaču. Ford Ecosport nudi niz tehnologija uključujući; Pomoć pri kretanju uzbrdo, LED dnevna svetla i prepoznavanje saobraćajnih znakova.
Performanse i efikasnost
Ford EcoSport dolazi sa višestruko nagrađivanim 1.0L Ford EcoBoost benzinskim motorom u izboru izlazne snage, 125PS ili 140PS. Sigurno ćete pronaći onu koja je savršena za vas.
Udobnost i inteligencija
Ford Ecosport je dizajniran da poboljša vaše iskustvo vožnje; B&O zvučni sistem (dostupan kao deo opcionog X-Pack-a) pruža bogato i snažno iskustvo slušanja, SYNC 3 vam omogućava da kontrolišete kompatibilan telefon. Možete da povežete svoj Ecosport sa aplikacijom FordPass da biste otključali još više funkcija pametne vožnje.
Your safety in mind
Ford Ecosport je prepun tehnologija i sistema dizajniranih da zaštite vas, vaše putnike i vaše vozilo. Od upozorenja na potencijalne opasnosti od sudara, do pametnih sistema koji vam pomažu da održite vuču i stabilnost.
Impresivna fleksibilnost
Ford Ecosport ima iznenađujuće prostran enterijer, poboljšan zadnjim sedištima koja se mogu preklopiti i podeliti na dva dela 60/40, ili potpuno ravno.

Podesivi teretni pod se takođe može ugraditi u tri pozicije, tako da možete kreirati skriveni odeljak različitih veličina.