Prelepo izbalansirano
NOVI FORD GALAKSI TITANIUM HIBRID
NOVI FORD GALAKSI

Putujte u luksuzu, dođite sa stilom

Ford Galaki sa sedam sedišta je mnogo više od prevoznika. Ovo luksuzno višenamjensko vozilo (MPV) podjednako razmazuje vozača i putnike, uz vrhunski nivo udobnosti i prostora. Opciona ergonomska sedišta nude dodatnu podršku za leđa. Tu su i ISOFIKS dodaci za do tri dečja sedišta u drugom redu. Kada vam je potreban dodatni prostor za prtljažnik, možete da preklopite neiskorišćene redove pritiskom na dugme.

Uz Galaki, udobnost ide ruku pod ruku sa efikasnošću. Potpuno novi 2,5-litarski benzinski hibrid u kombinaciji sa našim kontinuirano varijabilnim automatskim menjačem pruža odličnu snagu i obrtni moment, kao i izuzetan kapacitet vuče do 1510 kg, uz smanjenu emisiju i potrošnju goriva.

Motor
Ford Galaki 2,5-litarski benzinski hibrid postiže veću efikasnost od konvencionalnog benzinskog motora, a istovremeno isporučuje impresivnu snagu i obrtni moment.
Hibrid
Samopunjenje, sa hibridnom baterijom za samo električno napajanje pri nižim brzinama.

Emisije CO2: 148-149 G/KM

Tip punjenja: REGENERATIVNO KOČENJE

Prenos(i): AUTOMATSKI

Potrošnja goriva: 6,4 - 6,5 (L/100 km)

Napredni motor znači da nema kompromisa
Zahvaljujući našoj najsavremenijoj tehnologiji, više ne postoji kompromis između snage i efikasnosti. Galaki hibrid je dostupan sa našim najnovijim 2,5-litarskim benzinskim hibridnim sistemom, koji isporučuje izuzetnih 190 KS i 200 Nm obrtnog momenta, uz poboljšanu uštedu goriva
Učinite lak posao sa gustim saobraćajem
Inteligentni prilagodljivi tempomat sa Stop and Go omogućava vam da podesite brzinu krstarenja i udaljenost od vozila ispred. Ako otkrije da se saobraćaj usporava, sistem će održavati vašu unapred podešenu udaljenost ako uslovi ne dozvoljavaju vašu željenu brzinu krstarenja. Može vas čak i dovesti do potpunog zaustavljanja u gustom saobraćaju. Jednom kada je put ispred čist, sistem automatski ubrzava nazad do vaše izabrane brzine – što ga čini idealnim za pregovaranje u prepunoj vožnji stani-kreni u urbanim sredinama.
Luksuzan, fleksibilan prostor
Ford Galaki je dostupan sa specijalno dizajniranim ergonomskim sedištima i ima ISOFIKS priključke za do tri dečija sedišta. Sa svih sedam sedišta u upotrebi, imate izdašnih 300 litara prtljažnika. Sa svojim preklopnim zadnjim sedištima na dugme može povećati vaš prostor na 1301 litar kada je to potrebno. Napredna povezanost sa FordPass aplikacijom uključuje daljinsko zaključavanje i otključavanje, i upozorenja o zdravstvenom stanju vozila koja se šalju direktno na vaš telefon tako da ste uvek u toku. Izvajani, savremeni dizajn enterijera Galakija, vrhunski materijali i luksuzna masažna sedišta V-Line, i imate zaista prvoklasno iskustvo putovanja.
Sedišta koja pružaju dodatnu podršku... i mogu vam pružiti masažu
Sedišta sa više kontura su dostupna za vozača i suvozača, a dizajn ih čini potpuno podesivim. Kao rezultat toga, oni mogu da pruže dodatnu podršku tamo gde vam je potrebna, pa čak i da vam ponude masažu, pomažući vam da ostanete sveži na dugim putovanjima.
Sistem koji može pomoći u zaštiti pešaka
Pre-Collision Assist detektuje vozila i pešake na putu ispred, ili ko bi mogao da pređe put vozila, i upozorava vas na njihovo prisustvo. Ako ne odgovorite, sistem automatski aktivira kočnice. Ova tehnologija je dizajnirana da pomogne u smanjenju ozbiljnosti nesreća ili da ih u potpunosti izbegne i funkcioniše pri brzinama do 50 mph.