IZUZETNA EFIKASNOST

BRONCO JE KONAČNO SPREMAN DA VAM PREDSTAVI SVOJE PERFORMANSE

SISTEM ZA UPRAVLJANJE RAZLIČITIM TERENIMA
Sa raznovrsnim režimima vožnje na raspolaganju, vaš novi Bronco će se baviti bilo kojim terenom. Možete izabrati između čak 7 režima vožnje: peska, klizavog, baja i kamenog puzanja, kao i blata ili kolotečine. 
ELEKTRONSKI KONTROLISAN POGON NA SVIM TOČKOVIMA
Inteligentni 4x4 sistem koji konstantno podešava pokretačku snagu prednjih točkova, obezbeđujući optimalni obrtni momenat i maksimalnu kontrolu u svim off-road uslovima.
POMOĆ PRILIKOM UKLJUČIVANJA TEŠKOG TERENA
Uz pomoć Cornering Assista vaš nov Bronco može lako da se uhvati u koštac sa bilo kojim terenom. Asistencija pomaže da se radijus krive smanji za do 40%, a Bronco će biti čak 262mm od zemlje. 
SUSPENZIJA OSETLJIVA NA POLOŽAJ
Bilštajnovo vešanje osetljivotm na poziciju osigurava kontrolu i stabilnost čak i kada se vozi na najizazovnijim terenima. On uključuje jedinstvenu funkciju prekidanja veze sa prednjim stabilizatorom. 
BRONCO NA VODI
Sa novim Bronco modelom lako možete preći poplavljen put ili reku. Sa impresivnom dubinom do 850 milimetara Bronco je zaista meteorološki asistent u prelasku vode. 
POWERTRAIN
Potpuno novi Bronco će vas impresionirati svojim izuzetno snažnim 2,7 litarskim twin turbo motorom. Pored toga, izdvaja se i 10-brzinski automatski menjač, koji obezbeđuje superiorne performanse van puta. 
JEDINSTVEN DIZAJN
PRENOSIVI KROV
Bronco krov se brzo i lako skida, što će vam omogućiti da u trenutku uživate u prelepim pogledima. 

PRENOSIVA VRATA
Za potpuni ugođaj Bronco nudi i opciju uklanjanja vrata koja se mogu odložiti u deo prtljažnika. 
JEDINSTVENI DIZAJN
Nepogrešivi Bronco, izuzetnog dizajna sa zaobljenim LED farovima. 
OPREMITE GA
Otkrijte širok spektar dodatne opreme
IKONIČNI DETALJI
Otkrijte Bronco nasleđe – simbol konja koji će ga učiniti još jedinstvenijim. 
NAPREDNA TEHNOLOGIJA
SYNC4 SA EKRANOM OSETLJIVIM NA DODIR DO 30,5 CENTIMETARA
Ekran osetljiv na dodir od 30,5 cm ili glasovne komande. 

Koristite ono što više volite da slušate muziku, kontrolu sa mobilnog uređaja ili navigacije i odmah će vam ceo svet biti na dohvat ruke.
OZVUČENJE B&O
Slušajte muziku sa Bronco Bang&Olufsen audio sistemom sa 10 zvučnika. Tvoja omiljena pesma nikada nije zvučala tako dobro. 

KAMERA 360
Kompletan pregled Bronco modela osigurava da ste uvek upoznati sa objektima u vašoj okolini. Pomaže i vožnja po izazovnim terenima, gde ćete vremenom moći da detektujete prepreke u prirodi. 
BEZBEDNOSNI PAKET
Bezbedno na putu i van njih. On uključuje adaptivnu kontrolu krstarenja, upozorenje u promeni trake uz asistenciju, sistem za izbegavanje sudara pri većim brzinama i automatsko prebacivanje između dugih i niskih farova snopa.
UDOBNOST I POGODNOST
ELEKTRIČNO POVLAČENJE ZAGRAJANIH KOŽNIH SEDIŠTA
Električno podesiva prednja sedišta skraćena kožom pružiće nezamislivu udobnost gde god da se nalazite. 
ZAGREJAN KOŽNI VOLAN
Ne dozvolite da vam hladni dlanovi skrenu pažnju sa puta. Sa funkcijom zagrevanja volana koju Bronco nudi, hladni dlanovi postaće prošlost.