Steel the scene
Ford Mustang Mach-E GT
Svi električni. Svi u stilu. Svi Mustang.
Ford Mustang Mach-E GT
Ozbiljne električne performanse
Ford Mustang Mach-E GT
Vajan da se vidi
Ford Mustang Mach-E GT
FORD MUSTANG MACH-E GT
 Iskusite snagu, strast i performanse Mustang Mach-E GT. Najmoćniji član Mustang Mach-E linije, sa obrtnim momentom do 860 Nm, ujedno je i Ford Mustang koji najbrže ubrzava u prodaji, postižući 0–60 MPH za manje od 3,7 sekundi. Mustang Mach-E GT je takođe sposoban za električnu vožnju do 236-310 milja (rezultati VLTP testa).

Sa performansama koje podižu puls i odgovarajućim stavom, Mustang Mach-E GT je spreman da oduševi. 
POGLEDAJTE MUSTANG MACH-E GT U AKCIJI
PERFORMANSE
0 – 62 mph za 3,7 sekundi; 487PS output ; 860NM mak. obrtni moment
BREMBO PERFORMANSE KOČNICE
Dizajnirani od strane Bremboa, italijanskih maestra performansi kočenja, 19-inčni ventilisani prednji diskovi Mustanga Mach-E GT i upečatljive crvene čeljusti pružaju odličnu snagu zaustavljanja.
NEUKROTIV PLUS DRIVING MODE
Ekskluzivno za Mustang Mach-E GT, Untamed Plus pojačava Neukroćeni režim vožnje automobila. Dizajniran za stazu, dodatno podstiče uzbuđenje kako bi pružio dugotrajnije uzbuđenje.
MAGNERID DAMPING SISTEM
Podešavajući 1000 puta u sekundi, MagneRide® aktivno vešanje drži Mustang Mach-E GT čvrsto pričvršćen za asfalt. Rezultat je glatka vožnja koja uliva samopouzdanje.
POVEZIVOST
SYNC 4A INFOTAINMENT
 prepoznavanjem Komunikacija i zabava povezana sa oblakom sa ekranom osetljivim na dodir od 15,5 inča, glasovnim prepoznavanjem za razgovor, integracijom bežičnog pametnog telefona i upravljanjem punjenjem vozila. Plus, napredna navigacija inteligentno planira zaustavljanja punjenja na dužim putovanjima.
AŽURIRANJA SOFTVERA ZA FORD POWER-UP
Mustang Mach-E GT je dizajniran da evoluira. Besprekorna, bezbedna bežična ažuriranja nude poboljšanja, pri čemu svaka nadogradnja poboljšava kvalitet, sposobnost i udobnost vašeg automobila.
FORDPASS APLIKACIJA
Otključajte pametnu stranu svog Mustang Mach-E GT. Zaključajte ga i otključajte, pratite nivoe napunjenosti i domet vožnje, pronađite stanice za punjenje i platite punjenje - sve sa svog pametnog telefona.
DIZAJN
GT STYLING KIT
Dizajniran isključivo za GT, jedinstveni bodi kit se izdvaja od svih električnih automobila. Tradicionalni stil rešetke u obliku saća je znak njegovog klasičnog Mustang GT nasleđa.
20" UNIKATNE LEGURE
Dizajnirani ekskluzivno za Mustang Mach-E GT, alu felne od 20” imaju zamršen dizajn rešetke. Crvene Brembo kočnice od 19 inča i obučena čeljusti dodaju razmetljivost i stil.
FORD PERFORMANCE SPORTSKA SEDIŠTA
Sa svojim prepoznatljivim Ford Performance sportskim sedištima, Mustang Mach-E GT pruža podršku i luksuzno mesto za uživanje u vožnji.
B&O PLAY
B&O audio se neprimetno uklapa u Mustang Mach-E GT. Sa deset zvučnika, sa zvučnom trakom integrisanom u kontrolnu tablu, ovaj zvučni sistem po meri podiže svako putovanje.
DOMET I PUNJENJE
DO 236 - 310 MI† SA JEDNIM PUNJENJEM (VLTP TEST REZULTATI)
Mustang Mach-E GT koristi istu podršku za punjenje kao i Mustang Mach-E koja uključuje pristup našoj BlueOval™ mreži za punjenje. Pored toga, vaš Mustang Mach-E GT dolazi u kompletu sa kablovima za punjenje koje možete koristiti kod kuće i u pokretu.
KUĆNO PUNJENJE
To je jednostavno kao punjenje pametnog telefona. Koristite isporučeni kabl za kućno punjenje u konvencionalnoj utičnici ili, za kraće vreme punjenja, odlučite se za Ford Connected Vallbok, odlučite se za Ford Connected Vallbok, za brže vreme punjenja.
NA JAVNOJ PUNITELJI
Uključuje petogodišnje besplatno članstvo u našoj mreži Blue Oval® Charge Netvork. Pružanje pristupa preko 300.000 stanica za punjenje širom Evrope, uključujući brze punjače kompanije IONITI, i lako plaćanje sa jednim nalogom.
MREŽA ZA PUNJENJE IONITETA
 Ford je partner u brzo rastućoj mreži IONITI, koji postavlja stanice za punjenje velike snage širom Evrope. Oni vam omogućavaju da punite Mustang Mach-E sa dometom do 57 milja (93 km) za samo 10 minuta.

IONITI planira da ima preko 7.000 stanica širom Evrope do 2025. godine, pri čemu svaka lokacija ima u proseku šest punjača.