MAKSIMUM ZABAVE. OPTIMALNA EFIKASNOST
NOVA FORD FIESTA
POBOLJŠAJTE ČULA
NOVA FORD FIESTA
POGLEDAJTE U AKCIJI
Nova Ford Fiesta
Provedite dan sa novom Ford Fiestom.

Novi dizajn eksterijera koji okreće glavu daje ikoničkom malom automobilu moderan izgled u gradu. Dok napredne tehnologije, kao što je potpuno nova interaktivna digitalna grupa instrumenata, pomažu u stvaranju efikasnije, prijatnije vožnje.

Izbor naprednih Fiesta EcoBoost Hibrid opcija pruža bolje odzivne performanse, zabavnije u vožnji, sa impresivnom ekonomičnom potrošnjom goriva i nižom emisijom CO2.

Sa nizom dostupnih jedinstvenih serijskih ponuda – od stila Fieste ST-Line inspirisanog sportom, vrhunskog nivoa udobnosti Fiesta Titanium, do otpornog karaktera Fieste Active na otvorenom – naći ćete savršenu novu Ford Fiestu koja vam odgovara.
Ključne karakteristike
digitalni klaster
Fiestina nova digitalna instrument tabla od 12,3" prikazuje informacije o vozaču u visokoj rezoluciji koristeći intuitivne ikone koje se lako čitaju. Takođe možete odrediti prioritete koje informacije će se prikazati, uključujući upozorenja za navigaciju, kao i da programirate šta želite.
ecoboost hibridni powershift
EcoBoost Hibrid PowerShift je sedmostepeni automatski menjač sa dvostrukim kvačilom (EcoBoost Hibrid Powershift je dostupan na modelima Fiesta EcoBoost Hibrid (MHEV) od 1,0 litara).) emisije i troškovi rada. Veći broj prenosnih odnosa, dizajn male težine i napredni rad sa dvostrukim kvačilom, sve to radi na glatkim, besprekornim promenama stepena prenosa. To znači da Fiesta EcoBoost Hibrid isporučuje efikasniju i manje zahtevnu vožnju, posebno u gradskom saobraćaju stani-kreni.
ST-LINE vignale enterijer
Vignale sa delimičnim Sensico sedištima, crvenim kontrastnim šavovima, jedinstvenim crvenim okovima za ventilaciju i 12,3” digitalnom instrument tablom.
Enterijer Active vignale
Ford Fiesta Active Vignale sa delimičnim Sensico sedištima, ekspresivno plavim kontrastnim šavovima, jedinstvenim plavim okovima za ventilaciju i 12,3-inčnim digitalnim instrument tablom.
Katalozi i cenovnici
Više informacija i aktuelni cenovnik modela.