ZRAČITE SAMOPOUZDANJEM
Ford Ranger ms-rt ograničena verzija
Oluja dolazi
novi ford ranger stormtrak
Vodi čopor
Novi ford ranger wolftrak

FORD RANGER

Neka vam ništa ne stoji na putu

ODABERITE IZGLED KAROSERIJE

REGULAR CAB
Ogoljen, čvrst, svaki centimetar iskorišćen za prevoz. Samo s jednim redom sedišta, Ranger Regular Cab ima produženi teretni prostor za impresivnu nosivost od 1.252 kg.
SUPER CAB
Drugi red sedišta Ranger Super Caba znači da možete prevesti dva dodatna putnika. To je savršeno kada vam je potreban dodatni par ruku na licu mesta.
DOUBLE CAB
S prostranim sedištima u drugom redu Ranger Double Cab vodi vas i vašu posadu na lokaciju uz svu udobnost premijum putničkog vozila.
Lorem ipsum
POGLEDAJTE ŠTA RANGER MOŽE UČINITI
Pogledajte šta ga čini drugačijim

Ključne karakteristike

FORD ECOBLUE MOTOR
Sa paletom 2,0-litarskih Ford EcoBlue dizel-motora sledeće generacije, Ford Ranger je moćniji, efikasniji i ima manje emisije nego ikada ranije. Tri dostupna pogonska agregata nude do 213 KS snage i 500 Nm obrtnog momenta, garantovano ćete pronaći onaj za sebe.
10-STEPENI AUTOMATSKI MENJAČ
Napredan, novi 10-stepeni automatski menjače omogućava da Ford Ranger ima ubrzanje za nagradu kao i izvanrednu efikasnost u potrošnji goriva. Takođe, koristi prilagodljivu promenu stepena u realnom vremenu, što omogućava menjaču da se bez napora prilagodi promenljivim uslovima vožnje. Dakle, bilo da krstarite autoputem ili se nosite s teškim terenom van puta, uvek ćete biti u pravom stepenu prenosa, u pravo vreme.

SISTEM ZA STABILIZACIJU PRIKOLICE
Kontrola zanošenja prikolice otkriva njeno „izvijanje“ ili ljuljanje i smanjuje brzinu vašeg vozila kako bi pomogla u rešavanju problema, čineći vuču kontrolisanijom. Sistem usporava vozilo smanjujući obrtni moment motora i postepeno povećavajući pritisak kočnice na svim točkovima.
DUBOKO GAZI
Ford Ranger vozi i tamo gde se manja vozila plaše da "zagaze". U stvari, sa mogućnošću da se kreće kroz vodene prepreke dubine do 800 mm, dokazaće se i na suvom i kroz vodu.
POGON NA SVIM TOČKOVIMA
Da bi vam pomogao da vozite sa samopouzdanjem u svim uslovima i okruženjima, Ford Ranger vam omogućava da u hodu prelazite između pogona na svim točkovima (4WD) i samo na zadnjim (2WD). Dakle, kada udobno krstarite glatkim putevima, možete da držite vozilo na 2WD. Ali čim poželite da krenete van puta ili se uslovi na putu pogoršaju, možete bez napora da pređete na 4WD.
NAPREDNI POMOĆNIK ZA PARKIRANJE
Active Park Assist može da vas usmeri na parking mesta. Jednostavno pritisnite dugme i senzori ovog inovativnog sistema lociraju odgovarajući prostor dok prolazite pored njega. Zatim vas automatski usmerava, dok sve što radite je da koristite papučice za gas i kočnice i komande menjača (prateći uputstva na ekranu i zvučne signale).
GRADITE USPEH
Ford Ranger šasija s kabinom čini idealnu platformu za konverziju za specijalizovane korisnike, koji se oslanjaju na robustna, pouzdana vozila sposobna za kretanje po svim terenima. Zasnovana na Ranger XL, konstrukcija karoserije na okviru pruža čvrstu osnovu za konverzije/nadogradnje do 3.270 kg ukupne mase vozila, sa kapacitetom vuče prikolice ukupne mase do 3.500 kg. A sa izborom pogona na sva četiri točka kao standardom, šasija s kabinom pruža prepoznatljive mogućnosti Rangera na terenu.