Zračite samopouzdanjem
Ford Ranger ms-rt ograničena verzija
Oluja dolazi
novi ford ranger stormtrak
Vodi čopor
Novi ford ranger wolftrak
FORD RANGER
Neka vam ništa ne stoji na putu
ODABERITE IZGLED KAROSERIJE
REGULAR CAB
Ogoljen, čvrst, svaki centimetar iskorišćen za rad. Bez zadnjih sedišta znači da Ranger Regular Cab dobija produženi teretni ležaj za impresivnu nosivost od 1252 kg.
SUPER CAB
Drugi red sedišta Ranger Super Cab-a znači da možete prevesti dva dodatna putnika. To je savršeno kada vam je potreban dodatni par ruku na licu mesta.
DOUBLE CAB
Prostrana sedišta u drugom redu znači da Ranger Double Cab vodi vas i vašu posadu na lokaciju uz svu udobnost premijum putničkog vozila.
POGLEDAJTE ŠTA RANGER MOŽE UČINITI
Pogledajte šta ga čini drugačijim
Ključne karakteristike
FORD ECOBLUE MOTOR
Sa paletom 2,0-litarskih Ford EcoBlue dizel motora sledeće generacije, Ford Ranger je moćniji, efikasniji i ima manje emisije nego ikada ranije. Sa tri dostupna pogonska agregata, koji nude do 213 KS snage i 500 Nm obrtnog momenta, garantovano ćete pronaći onaj za sebe.
10-BRZINSKI AUTOMATSKI PRENOS
Sa naprednim novim 10-brzinskim automatskim menjačem, Ford Ranger pruža nagradno ubrzanje kao i izvanrednu efikasnost goriva. Takođe koristi prilagodljivo zakazivanje smena u realnom vremenu, što omogućava menjaču da se bez napora prilagodi promenljivim uslovima. Dakle, bilo da krstarite autoputem ili se nosite sa teškim terenom van puta, uvek ćete biti u pravoj brzini u pravo vreme
KONTROLA LJULJANJA PRIKOLICE
Kontrola ljuljanja prikolice otkriva „zvijanje“ ili ljuljanje prikolice i smanjuje brzinu vašeg vozila kako bi pomogla u rešavanju problema, čineći vuču kontrolisanijom. Sistem usporava vozilo smanjujući obrtni moment motora i postepeno povećavajući pritisak kočnice na svim točkovima.
WADING DEPTH
Ford Ranger ide tamo gde se manja vozila plaše da gaze. U stvari, sa dubinom gačenja od 800 mm dokazaće se i na suvom i kroz vodu.
4WD
Da bi vam pomogao da vozite sa samopouzdanjem u svim uslovima i okruženjima, Ford Ranger vam omogućava da u hodu prelazite između sistema 4VD i 2VD. Dakle, kada udobno krstarite glatkim putevima, možete da držite vozilo na 2VD. Ali čim poželite da krenete van puta ili se uslovi na putu pogoršaju, možete bez napora da pređete na 4VD.
UNAPREĐENA POMOĆ ZA AKTIVNO PARKIRANJE
Active Park Assist može da vas usmeri na parking mesta. Jednostavno pritisnite dugme i senzori ovog inovativnog sistema lociraju odgovarajući prostor dok prolazite. Zatim vas automatski usmerava, dok sve što radite je da koristite gas, brzinu i kočnicu (prateći uputstva na ekranu i zvučne signale).
BUILD ON SUCCESS
The Ford Ranger Chassis Cab makes an ideal conversion platform for specialist industries that rely on rugged, dependable, go-anywhere vehicles. Based on the Ranger XL, the tough body-on-frame construction provides a solid foundation for conversions up to 3,270 kg Gross Vehicle Mass, with a heavy-weight towing capacity of 3,500 kg. And with selectable four-wheel drive as standard, the Chassis Cab delivers signature Ranger off-road capability.