Napravljen za avanturu
Novi ford ranger stormtrak
Oluja dolazi
Novi ford ranger stormtrak
Ostaviće utisak
Novi ford ranger stormtrak
Nova sila dolazi
Novi ford ranger stormtrak
Bežanje od svakodnevice
Novi ford ranger stormtrak

NOVI FORD RANGER STORMTRAK

Predstavljamo novu snagu u vrhunskim pik-apovima 4x4. Sa svojim moćnim izgledom i impozantnim prisustvom, Novi Ford Ranger Stormtrak je u skladu sa svojim Wildtrak nasleđem — a onda i nekim.

Ekskluzivna Rapid Red boja karoserije, sjajno-crne legure i ukrasi i Stormtrak nalepnice ostavljaju hrabar utisak. Dok vas napredni Bi-Turbo motor od 213 PS sa desetostepenim automatskim menjačem podseća da je ovaj pikap zaista terensko vozilo. Podjednako sposoban i udoban na gradskim ulicama i seoskim stazama kao i na izrovanim stazama.
POGLEDAJTE ŠTA ČINI RAZLIKU
POGLEDAJTE ŠTA RANGER STORMTRAK MOŽE

Ključne karakteristike

SILA NA KOJU SE RAČUNA
Napravljen da ostavi utisak, Stormtrak je u skladu sa svojim Wildtrak korenima, okrećući glave dok bez napora ide kuda vas put odvede. Upečatljive crne legure od 18" obučene u gume za sve terene daju ton: moćan izgled sa praktičnim karakteristikama. Bilo da izaberete Frozen White, Lightning Blue ili jedinstvenu za Stormtrak Rapid Red boju, sjajno crni spoljašnji delovi sa crvenim akcentima će se upotpuniti Savršeno Sa opcionim pregradama za teret i dostupnim paketom roletni, New Ranger Stormtrak ima sve pokriveno.
OKO OLUJE
Šta god da se dešava napolju, unutar Stormtraka sve je mirno, udobno i bez napora pod kontrolom. Bogatstvo vrhunskih detalja enterijera pomaže da se osećate kao kod kuće. Kvalitetna kožna sedišta sa šavovima u crvenoj boji sa detaljima, osvetljenim pločama za habanje i jedinstvenim nalepnicama Stormtrak čine da stvari izgledaju oštro. Sa komandne pozicije za vožnju, mnoštvo tehnologija je na dohvat ruke sa ekranom u boji osetljivim na dodir, navigacijom, prepoznavanjem saobraćajnih znakova i potpuno senzorima za parkiranje sa kamerom za vožnju unazad. Mirno radeći u pozadini, FordPass Connect vas održava povezanim sa spoljnim svetom.