GDE GOD VAS PUT NANESE
Ford ranger super cab
Napravljen za naporan rad.
Ford ranger super cab

FORD RANGER SUPER CAB

Čvrst, sposoban i spreman za rad. Drugi red sedišta Ranger Super Cab-a znači da možete prevesti dva dodatna putnika. To je savršeno kada vam je potreban dodatni par ruku na licu mesta. Iako ne ugrožava prostor za prtljag, Ranger Super Cab i dalje nudi impresivnu dužinu prtljažnog sanduka od 1.847 mm (na podu bez posteljine). I postoji razlog zašto je Ford Ranger najprodavaniji pikap u Evropi.† Sa izuzetnom nosivošću od 1 tone, sposoban da vuče do 3.500 kg, plus ogroman izbor motora i robusnim terenskim sposobnostima: Ranger Super Cab čini vaš radni život lakšim
POGLEDAJTE ŠTA PRAVI RAZLIKU

Ključne karakteristike

FORD ECOBLUE DIZEL MOTORI
Sa paletom 2,0-litarskih Ford EcoBlue dizel motora sledeće generacije, novi Ranger je moćniji, efikasniji i ima nižu emisiju izduvnih gasova nego ikada ranije. Sa tri dostupna pogonska agregata, koji nude do 213 KS snage i 500 Nm obrtnog momenta, garantovano ćete pronaći onaj za sebe.
SEDIŠTA U DRUGOM REDU
Pikap Ranger Super Cab ima drugi red sedišta, koji vam omogućava da prevezete dva dodatna putnika kada je to potrebno. Iako i dalje nudi impresivnu dužinu prtljažnog sanduka od 1.847 mm (na podu bez posteljine), tako da možete poneti dosta u zadnjem delu Ranger Super Cab-a.
ADAPTIVNI TEMPOMAT
Sa tehnologijom Adaptive Cruise Control, vi birate brzinu kojom želite da vozite i sistem će je održavati. Ako ugrađeni RADAR senzor detektuje vozilo ispred, usporiće vaš Ranger Super Cab da bi održao unapred podešeno rastojanje. Kada put ispred bude čist, sistem će ubrzati do odabrane brzine.
Kontrola proklizavanja
Napredni sistem kontrole proklizavanja eliminiše prekomerno okretanje točkova i daje vam najbolje moguće prianjanje, performanse i stabilnost, baš kada vam je to najpotrebnije. Sistem stalno prati i prilagođava snagu koja se isporučuje na pojedinačne točkove vozila obezbeđujući maksimalan kontakt i prianjanje kada ubrzavate.