Čvrsto po prirodi, hrabro po dizajnu
NOVI ford ranger wolftrak
Vodi čopor
NOVI ford ranger wolftrak
Suptilno ne znači pitomo
NOVI ford ranger wolftrak
Gde će te odvesti?
NOVI ford ranger wolftrak

NOVI FORD RANGER WOLFTRAK

Veran svojim KSLT korenima za „uradi sve“, novi pikap Ford Ranger Volftrak 4x4 ne samo da izgleda ulogu, već i igra.

Uz SAT NAV, mat crne legure, sportsku traku i nenametljivu meko sivu završnu obradu, Volftrak odiše tihom snagom. Ali ispod mirnog eksterijera, postoji moćna jedinica spremna za izvođenje. Sa blokadom diferencijala kao standardom i našim naprednim 2.0L 170PS EcoBlue motorom koji isporučuje dovoljno snage u kombinaciji sa šestostepenim manuelnim menjačem, garantuje vam sigurno upravljanje Rangerom. Uz prepoznatljivu tešku nosivost od 1.000 kg i mogućnosti vuče* od 3.500 kg, Novi Ranger Volftrak zaista pruža.
POGLEDAJTE ŠTA PRAVI RAZLIKU
POGLEDAJTE ŠTA RANGER WOLFTRAK MOŽE

KLJUČNE KARAKTERISTIKE

IZGLED KOJI NE VARA
Koliko god da je tvrd, novi Wolftrak uzima Rendžerov robustan, besmisleni stil i podiže prednost. U suptilnim Sea Gray ili jedinstvenim bojama karoserije Wolftrak Qonkuer Grey, unapređena spoljašnjost je potcenjena, ali uverljivo robusna. 17" mat crne legure dopunjene su odgovarajućim rešetkama, bočnim stepenicima, poklopcima retrovizora, kvakama na vratima, prednjom kliznom pločom, dugonogom sportskom šipkom i SAT NAV. Gume za sve terene i blokadni diferencijal kao standard cementiraju Wolftrak-ove terenske karakteristike. Dostupan kao dupla kabina sa sprejom u posteljini koja pruža maksimalnu zaštitu od svega što treba da ponesete.
DOBRODOŠLI U MALU ELEKTRANU
To je vidikovac, utočište od vremenskih prilika, kancelarija na terenu — Wolftrakov poboljšani stil enterijera nudi više od izuzetno udobne kabine. FordPass Connect modem standardno obezbeđuje konekciju, uključujući SAT NAV, Live Traffic i integraciju pametnog telefona. Jedinstveni detalji, poput koplja na instrument tabli sa Wolftrak nalepnicom, daju gotov osećaj koji je prefinjen koliko i praktičan. Ispod vaših čizama, čvrsti patosnici za sve vremenske prilike pružaju dodatnu zaštitu uz finoću. Zato što možete da kontrolišete uslove unutar Wolftraka, čak i kada je napolju divlje.