Pametno, na svakom nivou
FORD PUMA
Svakako dinamično koliko i izgleda
FORD PUMA
Anything but ordinary
PUMA ST-LINE X GOLD EDITION
FORD PUMA ECOBOOST HIBRID
Inovativni dizajn „usmeren na čoveka“, smeli spoljašnji stil SUV-a i sofisticirani hibridni pogonski sklop.

Ford Puma je dostupna kao blagi hibrid sa samopunjačem sa EcoBoost benzinskim motorom koji pomaže i da povećate kilometražu vašeg vozila i da smanjite emisije izduvnih gasova.

Tehnologija koja čini vožnju užitkom
Da biste poboljšali vaše zadovoljstvo u vožnji, Ford Puma nudi niz tehnologija uključujući; Ford Co-Pilot 360, izborni režimi vožnje, prilagodljivi tempomat, pomoć pri sudaru i pomoć pri izbegavanju upravljanja
ČIŠĆA HIBRIDNA TEHNOLOGIJA
Ford Puma nudi izbor između blagog hibrida koji se samo puni ili EcoBoost benzinca. Pruža impresivnu ekonomičnost goriva i primetno niže emisije CO2 u odnosu na druge nehibridne motore, i sve to bez kompromisa u pogledu njegovih izvanrednih performansi zabavne vožnje.

Novo doba hibridnih električnih vozila je tu.
Moderan i inovativan
Ford Puma kabina vas obavija elegantnim dizajnom i prefinjenošću. Dok vam mnoštvo pametnih funkcija i inovativnih tehnologija daje potpunu kontrolu. Povežite svoju Pumu sa aplikacijom FordPass da biste otključali još više funkcija pametne vožnje. 
Tamo da te zaštitim
Ford Puma se isporučuje sa pametnim tehnologijama za pomoć, koje su sve dizajnirane da zaštite vas, vašu porodicu i druge učesnike u saobraćaju.

Od upozorenja na potencijalne opasnosti od sudara, do pametnih sistema koji vam pomažu da održite vuču i stabilnost.
Pametno korišćenje prostora
Prelepo izvajana spoljašnjost Ford Pume je uravnotežena sa promišljenom funkcionalnošću. Uključujući beskompromisni kapacitet zadnjeg prtljažnog prostora, obuhvatajući inventivni pristup prostoru zahvaljujući inovativnom MegaBok-u koji pruža dodatnih 80 litara prostora za skladištenje. (Kapacitet megaboksa 68L u kombinaciji sa mHEV pogonskim sklopom)
Katalozi i cenovnici
Više informacija i aktuelni cenovnik modela.