Nova ravnoteža između posla i života
NOVI FORD TOURNEO CONNECT
Pobegni iz grada
NOVI FORD TOURNEO CONNECT
Svestran kao što ste vi
NOVI FORD TOURNEO CONNECT
Udoban. Sposoban. Svestran.
NOVI FORD TOURNEO CONNECT
Za mala preduzeća i velike izlete
NOVI FORD TOURNEO CONNECT
FORD TOURNEO CONNECT
Potpuno novi Tourneo Connect je dizajniran da bude svestran kao i vi. Dovoljno veliki da podnese vaš posao. Dovoljno fleksibilan za vašu porodicu. Dovoljno agilan da se nosi sa gradskim ulicama. Dovoljno udobno da svi budu srećni. Potpuno iznova osmišljen, potpuno novi Tourneo Connect ima dinamičan stil, prefinjenu unutrašnjost i potpuno digitalno iskustvo vožnje. Postoji izbor okretnih EcoBoost benzinskih i EcoBlue dizel motora sa niskim emisijama.

Tourneo Connect sa 5 i 7 sedišta dostupni su sa dugim ili kratkim međuosovinskim rastojanjem i super fleksibilnim unutrašnjim prostorom. Tako da možete trčati u školu, trčati za dostavu, zabaviti se vikendom i ponavljati sa lakoćom. Sa izdanjima Active, Sport i Titanium, Tourneo Connect je kod kuće gde god da ga ponesete.

VIDI NA DELU
Napredni dizel motori za poboljšanu snagu, obrtni moment i efikasnost. Opremljen AdBlue sistemom dvostrukog doziranja za značajno smanjenje štetnih emisija NOk.


Prenos(i): 7-SPEED POVERSHIFT AUTOMATIC; 6-SPEED MANUAL


Pogon: PREDNJI POGON


Emisije CO2: 128-145 g/km


Potrošnja goriva: 54-61 mpg

Izuzetna snaga, direktno ubrizgavanje goriva sa izuzetnom efikasnošću.

Prenos(i): 7-SPEED POVERSHIFT AUTOMATIC; 6-SPEED MANUAL


Pogon: PREDNJI POGON


 CO2 Emisije : 146-156 g/km


Potrošnja goriva: 48-49 mpg

ESTETSKI NOVI DIZAJN
Potpuno novi Tourneo Connect ima potpuni redizajn. Uključujući novi sportski eksterijer, sa dinamično izvajanim linijama, smelim prednjim rešetkama, izbor boja karoserije koje će vam zaokupiti glavu, plus elegantan i prostran enterijer.
DIGITALNI INTERFEJS
Tourneo Connect 10,25” digitalna instrument tabla vam omogućava da prilagodite ekran sa nizom podataka o vozilu. Dok se ekran osetljiv na dodir u boji od 8,25” ili 10” neprimetno povezuje sa vašim pametnim telefonom.
FLEXIBLE SEATING
Dostupan sa dva ili tri reda sedišta za do pet ili sedam putnika. Sva zadnja sedišta se mogu preklopiti, prevrnuti napred ili ukloniti. Sedište suvozača se takođe može preklopiti za prevoz izuzetno dugačkih tereta.
FORDPASS
Otključajte mnoštvo funkcija povezivanja preko svog pametnog telefona. Aplikacija FordPass vam omogućava da nadgledate lokaciju vašeg vozila i podatke o vožnji, dobijate ažuriranja o saobraćaju u realnom vremenu, plus upozorenja o zdravstvenom stanju vozila koja se šalju na vaš telefon.
X PACK
Dodatne funkcije Ks paketa uključuju nova LED prednja svetla sa automatskim dugim svetlima, kameru za zadnji pogled i dvozonsku elektronsku automatsku kontrolu temperature (DEATC).