Nova snaga. Isti partner od poverenja.
novi tranzitni kombi od 5 tona
Napravljen za najteže poslove
Nova ford tranzit staza
Niko ne poznaje tvoj kombi, bolje od tvog kombija
TRANSIT KOMBI
Pametnija, korisnija i povezanija tehnologija. Snažniji i efikasniji motori. Svestranije performanse sa opcionim inteligentnim pogonom na sve točkove. Upečatljiv novi dizajn. A sada još više snage sa novim modelom od 5 tona. Ovo je naš najteži Ford Transit sa najvećim poverenjem do sada.
ODABERITE IZGLED KAROSERIJE
Jedan, dva ili više putnika. L2, L3 i L4 dužine karoserije. Visine krova H2 i H3.

Izaberite Ford Transit i možete ga konfigurisati za svoje poslovanje.
KOMBI
Maksimalni prostor i kapacitet za nošenje tereta.

Transit Van ima najveću nosivost u Ford Transit asortimanu. Sa tri međuosovinska rastojanja i dve opcije visine, Transit Van isporučuje do 15,1 kubnih metara tovarnog prostora. Ima lak pristup svom tom prostoru kroz bočna klizna vrata koja se širom otvaraju, zadnja vrata pune visine i ugrađenu stepenicu zadnjeg branika.
DUPLI CAB-IN-VAN
Bezbedan prevoz za ljude i njihovu opremu.

Dostupan u tri međuosovinska rastojanja i dve opcije visine, Transit Double Cab-in-Van je namenski napravljen da udobno prevozi do sedam osoba. Potpuno zastakljena bočna klizna vrata omogućavaju lak pristup četiri sedišta u drugom redu. Iza pregrade još uvek ima do 10,6 kubnih metara fleksibilnog tovarnog prostora.

SNAGA I PROMIŠLJENOST
Eksterijer najnovijeg Ford Transita donosi svež izgled kultnom dizajnu. Dok je unutra, inteligentno izrađena kabina ima novu instrument tablu i stavlja vam seriju naprednih tehnologija na dohvat ruke.
Pogledajte šta ga čini drugačijim
Ključne karakteristike
PAYLOAD CAPABILITY
Transit pruža impresivan tovarni prostor u sve tri dimenzije, dužini tereta, širini (od luka do luka) i korisnoj unutrašnjoj visini. Sa 15,1 kubnih metara tovarnog prostora, možete smestiti teret dužine preko 3 metra. A sa novim modelom od 5 tona koji nudi nosivost do 2,4 tone, nikada vam neće nedostajati prostora ili mogućnosti da transportujete skoro sve. Široka bočna vrata za teret, optimizovana visina otvaranja i zadnji pristupni stepenik obezbeđuju lak pristup i vašem teretu.
2.0L ECOBLUE DIZEL MOTOR
Uz niz naprednih 2,0-litarskih Ford EcoBlue dizel motora, Transit je moćniji i efikasniji nego ikad. Sa četiri dostupna pogonska agregata, koji nude do 185 KS, garantovano ćete pronaći onaj koji odgovara vašim specifičnim potrebama.
BLAGO HIBRIDNO ELEKTRIČNO VOZILO
Da bi se povećala efikasnost, Transit je sada dostupan kao Ecoblue Hibrid. Mali električni motor na baterije radi sa konvencionalnim motorom kako bi pomogao u smanjenju potrošnje goriva kada je potražnja za snagom mala.
PRE-COLLISION ASISTENCIJA
Pre-Collision Assist sa detekcijom pešaka koristi tehnologiju radara i kamere za skeniranje puta ispred vas. Ako se otkrije rizik od sudara sa vozilom, pešakom ili biciklistom, onda će vam dati upozorenje. Ako ne reagujete na vreme, sistem može automatski da primeni do pune sile kočenja kako bi smanjio ozbiljnost ili čak eliminisao neke frontalne sudare.
DODATNA ČVRSTOĆA SA 5 ​​TONA
Nova varijanta GVM od 5 tona (bruto masa vozila) donosi najveću nosivost ikada Transit Van, omogućavajući vam da efikasno nosite nosivost od 2.457 kg.

Ova dodatna snaga čini 5-Tonne idealnim kandidatom za teške konverzije. Veće međuosovinsko rastojanje i konfiguracija karoserije Jumbo Van-a (L4 H3) osiguravaju vam prostor, kao i snagu, za nošenje ili konverziju. Pruža vrhunsku svestranost za sve što vam je potrebno.

Tougher than ever. This new, ultra-strong Transit is ready to work.
INTELIGENTNI POGON NA SVE TOČKE
Zaleđeni zimski putevi, blatnjave pristupne staze – gde god da vas posao odvede, pogon na sva četiri točka (AVD) vam daje samopouzdanje da idete tamo*. Inteligentni pogon na svim točkovima je sistem obrtnog momenta na zahtev koji obezbeđuje siguran napredak na izazovnim površinama. Pritiskom na dugme ili kao odgovor na uslove vožnje, AVD drži vas i vaš teret na putu. A za povećanje težine od samo -60 kg, dobijate dodatnu svestranost bez žrtvovanja nosivosti.